Toto jedlo si na obed do práce nenoste: Inak vás budú kolegovia neznášať

Zvyknete obedovať v práci? Ak si so sebou prinášate každý deň vaše kulinárske výtvory, myslite na to, že niektoré jedlá môžu mať výraznú aromatickú vôňu, ktorá však nemusí sedieť každému kolegovi. Ak teda nechcete vidieť zamračené pohľady a počúvať hundranie vašich spolupracovníkov, zvážte, či si niektoré z týchto jedál radšej nevychutnáte až po príchode z práce.

 

 

 

  1. Klobása/slanina
    Uvariť si v práci na obed klobásu – nie je to síce bežné, ale predsa sa to stáva. Myslite však na tú výraznú arómu, ktorá sa bude šíriť celou firmou. Akokoľvek sa budete snažiť ju zamaskovať, prenikne všade!
  2. Kyslá kapusta
    Áno, nepopierame, kyslá kapusta je zdravá a plná vitamínu C, svojou vôňou je však veľmi výrazná a niektorí nad ňou ohŕňajú nos. Vychutnajte si ju preto radšej až doma.
  3. Zemiakové placky
    Aj vy zbožňujete zemiakové placky? My tiež. Aj placky však patria do kategórie výrazne aromatických jedál, ktoré môžu spôsobiť zamračený výraz tváre vašich spolupracovníkov. Doprajte si ich radšej doma - aspoň sa nebudete musieť deliť s kolegom, ktorý si na ne minule robil zálusk! 
  4. Olomoucké syrečky
    Syrečky, kvargle alebo tvarôžky. Sú špecifickou záležitosťou, ktorú jedny milujú a druhý nemôžu ani cítiť. Môžete byť fajnšmeker, ktorý vie oceniť ich vynikajúcu chuť, nenoste ich ale na degustáciu kolegom do práce.
  5. Ryba/morské plody
    Ryba je fantastické jedlo, veľmi zdravé, ale opäť... nie každému vonia. Stačí, aby ste ju do mikrovlnky strčili iba na malú chvíľu a jej prenikavá aróma prenikne do zákutí celej firmy. A to sa niektorým vašim kolegom nemusí páčiť.
Viac o téme: V Jedlo Kolegovia Práce Do Práci Neznášať Neznášajú
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text es; Foto: Thinkstockphotos.com

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy