Skvelý plat či parádne benefity: Slováci, čo by najviac lákalo vás?

Dnes sa už pri hľadaní práce nezameriavame iba na to, aký plat zamestnávateľ ponúka. V súčasnosti sa k otázke mzdy pridružuje aj množstvo ďalších faktorov. Hoci je dôležité, koľko eur nám príde každý mesiac na účet, vieme, že na to, aby sme boli v práci spokojní, je potrebné aj niečo viac. Čo všetko nás ovplyvňuje pri hľadaní práce, podľa čoho sa rozhodneme, že budeme pracovať pre konkrétnu spoločnosť?

Slováci už vedia, že pri hľadaní práce si môžu vyberať. Preto dôkladne zvažujú a rozhodujú sa, pre akého zamestnávateľa budú pracovať. Každého z nás však pri hľadaní práce presvedčí niečo iné. Niektorým nezáleží na lokalite spoločnosti, oveľa viac ocenia, ak sa môžu stať súčasťou tímu známej firmy. Pre ďalších je zas dôležité, aby sa mohli kariérne ďalej rozvíjať.

Vedeli ste, že pre mnohých Slovákov je tiež rozhodujúce, kde firma sídli? Sú totiž ľudia, ktorí odmietajú cestovať denne viac ako 30 minút, prípadne nechcú trčať každý deň na ceste do a z práce v zápchach, preto posudzujú aj dostupnosť potenciálneho pracoviska.

Ako ste na tom vy? Prezraďte nám, čo by vám mala ponúknuť spoločnosť, aby ste sa rozhodli, že pre ňu chcete pracovať!

 

Viac o téme: Práca Kolegovia Plat Zamestnávateľ Výhody Benefity Šéf Benfit
  • Autor: © Zoznam
  • Zdroj: Text es; Foto: Thinkstockphotos.com
 
Staršie správy
Staršie správy